Wicca, Witchcraft and other Magic Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsfChatLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Влизане в Града на Дракона
Author Message
Reply with quote
Post Влизане в Града на Дракона 
Влизане в Града на Дракона

Подготовка:направи обичайните изчиствания и прогонвания,обгради
се с драконови символи,картинки.Идеално ще бъде ако носиш на
шията си малък сребърен драконов медальон.

Желателно е да си се запознал добре с магията като цяло,но книги
те на Алистър Кроули,Кенет Гранд,традициите на Уика ще са най-
полезни.

Медитация:

Градът е обграден със стени,със три високи кули,Портата е също огромна, кръгла и сводеста.Върху нея има изписан символ,подобен на тези на старите символи за Мир-три линии, една върху друга,които се движат от центъра навън.

На Портата стои пазител.За да те пусне,ще трябва да отговориш на три негови въпроса:

1.каква е твоята лична загадка.
2.каква е целта на твоето Търсене.
3.Каква е загадката на Града.

Колкото и странно,отговорите на тези въпроси са вътре във вас. Това не е отвлечена мистична идея,просто трябва да изпеете нотите "До","Ми" и "Сол" във чакрите,като за първия въпрос това
е чакрата корен,за втория-слънчевия сплит,за третия-вишудхи/ гърления център.

Когато правиш това, Портата ще се върти. За първия въпрос,ще се завърти по часовника и потъва навътре (защото се движи от янг-енергия). За втория-отново по часовника и навън (инг-енергия).
И накрая цялата порта потъва навътре и се отваря(ян и ин енергия).

За всеки,който търси магическо и духовно усъвършенствуване, има една кула,която е специално за него.Ще видите и водачи, вероятно ще са същества,които са облечени в роби. Те ще ти разкрият тайни за самия теб,за Висшия Аз,ще те отведат при Дракона.

Драконът ще те подложи на изпитание,преди да ти даде познание. В един парк с квадратна форма,ще видиш огнено езеро,през което ще трябва да преминеш без да се нараниш.Ако успееш,ще преминеш през една стена,която сякаш е липсвала до този момент.Отвъд нея ще видиш Висшия си Аз,който може да възприемеш като възрастни мъж и жена,които ходят хванати под ръка.Там се намира и Дърво то(на Познанието?),което се охранява от Дракона.

Ще видиш и една сграда,от която се чува голям шум,защото там става голямо веселие.Не обръщай внимание на това.Обърни се към Висшия си Аз и го помоли за помощ,познание.Думите ти ще излязат като сияещи сфери от енергия. Висшия Аз ще ги поеме и те ще се превърнат в плодове.Той ще ги даде на Дракона който ще ги изяде,а след това ще ти даде семенце,което ще трябва да бъде посадено. Това пак ще стори Висшия Аз.Дървото ще израсте бързо и ще даде плодове. Това е Дървото на Познанието. Неговите плодове ще съдържат вътре в сърцевината си сияещ виолетов скъпоценен камък.Висшия Аз ще ти ги даде,те ще се вградят във същността ти и ти ще се изпълниш с виолетова сияеща енергия,ще ти даде и ново разбиране за света,нещата...

Ще получиш символи.Единият от тях ще е символ за призоваване на Дракона.

От Дракона ще научите още тайни,може да питате за Ритуали, магически процедури.Има една медитация,известна като Огледалото на Душата.То е огледало с 5 стени и мени формата си.Всяка една показва по един от аспектите на Душата,които живеят в отделни реалности.То ще ви помогне да ги слеете в едно,като преминете през отделните страни на Огледалото.Оставете се Драконът да ви упъти.

То влизането лесно, ама после излизане, влизна,н излизна, влизане, сещате ли се накъде бия?

View user's profile Send private message
Reply with quote
не разбирам,какъв да е проблемът при излизането?честно казано,дори не виждам такъв,зависи си си от човека.

Reply with quote
Не схавана. Помисли сега.. вътре... вън... вътре... вън и вътре пак. Rolling Eyes

Reply with quote
мн добре ти схванах идеята,но тайничко се надявах,че ти ще схванеш,че мястото ти не е тук.но надеждата умира последна.

Reply with quote
Аз съм пратеник на Господ. Бих предпочел да чета "Секс for dummies" вкъщи, но се налага да ходя, където ме изпрати и да събирам вересии... а тук има много.

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum